Ook wekelijkse clubritten op Zwift gestart

Renners uit de E-groep die moeiteloos samen rijden met renners uit de A-groep. Tot voor kort was dat ondenkbaar. Toch is dat precies wat er tegenwoordig bij onze club gebeurt.

De in kort-kort gekleedde renners genieten van een stralende zon terwijl ze in de verte de besneeuwde bergtoppen dichterbij zien komen. Hiervoor reizen zij niet af naar Zuid-Europa maar blijven ze dicht bij huis. Sterker nog: de meeste komen hun eigen huis niet uit. Want ook deze winter organiseert TWC ’t Verzetje weer een wekelijkse meet-up in Zwift.

Deelnemers zetten thuis hun fiets op de fietstrainer en sluiten hier het programma Zwift op aan. Een uur lang kan iedereen zo hard trappen als ‘ie wilt terwijl de groep bij elkaar wordt gehouden. Ondertussen wordt de chat gebruikt om eens te informeren naar de trainingsplannen van elkaar.

Wil je ook eens meerijden met een meet-up in Zwift? Stuur dan een mail naar secretaris@twctverzetje.nl en houd de woensdagavond vanaf 19:30 uur dan alvast vrij.

Delen?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting