Heren

bij Toer- en Wielerclub 't Verzetje

We kennen verschillende toergroepen binnen de vereniging ingedeeld naar gemiddelde snelheid, zodat er voor elke toerfietser wel een passende groep is.

Bij de heren zijn de groepen als volgt ingedeeld:

  • De A-groep: Gemiddelde snelheid 34km/h
  • De B-groep: Gemiddelde snelheid 32 km/h
  • De C-groep: Gemiddelde snelheid 30 km/h
  • De D-groep: Gemiddelde snelheid 28 km/h
  • De E-groep: Gemiddelde snelheid 25 km/h

Iedereen kan meefietsen met deze groepen. Met name de E groep is vaak een gemengde groep. Naast bovenstaande groepen rijden er ook aparte groepen met enkel dames.

Gedurende het jaar worden ook enkele gezamenlijke tochten georganiseerd, waarbij de groepen gemengd worden en het sociale karakter voorop staat. Afhankelijk van het aantal aanwezigen kunnen groepen samengevoegd of gesplitst worden. Worden groepen samengevoegd dan wordt de snelheid van de groep zodanig aangepast dat iedereen in de groep mee kan komen. Elke groep heeft een wegkapitein en een WhatsAppgroep.

Normaliter wordt er gefietst op de woensdagavond en de zondagmorgen. Er zijn groepen die ook nog op andere dagen fietsen.

Zolang het weer het toelaat wordt er ook in de winter buiten op de weg gefietst. Op de zondag wordt zo’n 3 tot 3,5 uur gefietst. De D, de E en de Dames hebben pauzeren onderweg voor koffie of thee.

"Samen uit, Samen thuis"

Het plezier staat voorop met als motto: Samen uit, Samen thuis.

Na afloop van de ritten is het clubhuis geopend. Koffie en thee is gratis beschikbaar, frisdrank en versnaperingen tegen geringe vergoedingen.

Vanuit Bemmel kunnen we alle richtingen uit de Veluwe, het Rijk van Nijmegen, de Achterhoek, de Utrechtse Heuvelrug, het Reichswald, langs de Rijn, de Maas, de Waal of de Linge. We kennen een afwisselend programma.

Voor meer info over de zondagmorgen en woensdagavondritten lees je bij clubtrainingen.

Heb je interesse in de sport, maar twijfel je of het wielrennen in een ploeg bij je past, fiets dan een keer vrijblijvend mee. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de wielersport en de vereniging. Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar toercommissie@twctverzetje.nl. We zien je graag eens verschijnen bij onze trainingen!

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting