Clubkampioenschap

De jaarlijkse strijd om de snelste van onze club

Elk jaar organiseert TWC ’t Verzetje voor haar leden een drietal tijdritten die meetellen voor het clubkampioenschap. Al meerdere jaren staan deze bekend als de tijdrit “Heuvel” (7,5 km, vlak met viaduct), “Reichswald” (12 km, glooiend) en “De Dijk” (20 km, vlak).

De deelnemers strijden in diverse categorieën (senioren, junioren, dames en jeugd) om de dagzege. De winnaar van elke categorie krijgt een mooi bedrukt wielershirt van TWC ’t Verzetje met de vermelding van clubkampioen in zijn/haar categorie. Omdat dit klassement op punten gaat, is 1 deelname al voldoende om mee te dingen naar het kampioenschap. Bij gelijke stand in punten telt de snelste tijd.

Daarnaast kennen wij de algemeen clubkampioen. De winnaar van dit klassement is diegene die over alle drie de tijdritten gemeten de snelste totaaltijd neerzet. Algemeen kampioen wordt je echter alleen, als je alle 3 de tijdritten in  jouw categorie gereden hebt en een eindtijd hebt neergezet. De algemeen clubkampioen mag de fameuze wisselbeker een jaar lang thuis op de schoorsteenmantel zetten en wordt opgenomen in de Wall of Fame.

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting